Laatste nieuwtjes en nuttige informatie

Momenteel gaat ons laatste nieuws helaas dikwijls over het Corona-virus… De nodige maatregelen worden hier zeker genomen maar altijd rekening houdend met het feit dat het om jullie vakantie gaat, dus we proberen dit alles op een ongedwongen manier te laten gebeuren.
Genieten blijft het belangrijkste! Je zult geen verplichting krijgen om bijvoorbeeld dezelfde stoel of tafel te gebruiken. De desinfecterende produkten en handgels staan overal in huis klaar!

Hygiëne was hier voordien ook al heel belangrijk!

We hebben het geluk dat wij hier heel veel plaats hebben in en rondom het huis, de vele terrassen noord of zuidgericht, de tuin, het grote zwembad met voldoende ligstoelen en groot terras errond, maar ook binnen hebben we grote gemeenschappelijke ruimtes.
We eten zoveel mogelijk buiten maar dat is altijd zo geweest! Dit hoort er ook een beetje bij als je op reis gaat! En zeker nu we weten dat het virus toch minder circuleert in buitenlucht zullen we des te meer buiten willen eten – misschien ook op iets frissere momenten..

Handgels staan overal in huis. Ook mandjes met desinfecterende middelen staan op verschillende plaatsen tot ieders beschikking! Zo kun je zelf, indien je je er beter bijvoelt, net voor gebruik van een stoel of tafel, ook nog eens zelf ontsmetten.

Iedere kamer heeft voldoende vensters zodat je ze goed kunt laten verluchten, wat belangrijk is in deze tijden. Ook onze voordeur, ramen naar al onze terrassen toe – staan zo goed als altijd open – tenzij het weer het niet toelaat. Het ontbijt gebeurt hier – al 15 jaar lang – aan aparte tafels. Wij hielden altijd al afstand tussen de tafels om jullie geen bedrukt gevoel te geven want waarom anders het nut om aparte tafeltjes op te maken. En wat de table d’hôtes betreft ..

Het doel van de table is allen tesamen aan 1 lange tafel. Tijdens de Covid periode moeten we echter rekening houden met de opgelegde regels van ons land en daar passen we ons naar aan. Dus soms mogen we tafels van max 10 personen plaatsen of soms ook minder. Maar het blijft een punt dat de table d’hôtes heel belangrijk is voor velen, en dat je juist daarom voor deze formule van reizen kiest, daarom blijven we ervoor streven dat deze avonden op een zo mooi mogelijke en aangename manier kunnen verlopen zodat we toch ergens het gevoel ‘van samen zijn’ kunnen beleven.

In 2020 hebben wij extra tapasavonden en Big Mambré avonden aangeboden, dit bovenop de vier vaste table d’hôtes avonden, zodat de mensen die het wensten, zo weinig mogelijk op restaurant hoefden te gaan.
Kortom, we proberen er echt alles aan te doen om jullie vakantie zo fijn mogelijk te laten verlopen, ondanks alles..
Wij hopen jullie hiermee een beetje gerust te stellen dat reizen in deze periodes zeker op een veilige en mooie manier kan.
Vakantie moet voor mooie herinneringen zorgen ! In Mambré moet dit lukken..

Laten we daar werk van maken !

Tot binnenkort !