Welke soort reservatie kiezen?

Arrangement of gewone reservatie + sanitaire fiche Covid-19

last minutes dans le tarn

     

     

                           DE LAATSTE KAMERS DIE NU  NOG VRIJ STAAN !!!! — SANITAIRE FICHE :

               Vanaf 15 juni gaan de grenzen terug open! Wat zijn we blij! We zullen jullie ontvangen met open armen! 

               Wat is nog vrij?

 

 

OKTOBER :

Meerdere kamers : Aankomen vanaf 1 oktober, 2, 3, 4 oktober

 

SANITAIRE FICHE COVID-19 : 

De nodige maatregelen omtrent het Covid-19 virus zullen hier zeker genomen  worden maar altijd rekening houdend met het feit dat het om jullie vakantie gaat, dus we proberen dit alles op een ongedwongen manier te laten gebeuren.

Genieten blijft het belangrijkste! Je zult geen verplichting krijgen om bijvoorbeeld dezelfde stoel of tafel te gebruiken. De desinfecterende produkten en handgels staan overal in huis klaar!

Hygiëne was hier voordien ook al heel belangrijk! Wij werkten de voorbije jaren reeds met de produkten die aan de normen die nu gevraagd worden voldoen!

We hebben het geluk dat wij hier heel veel plaats hebben in en rondom het huis, de vele terrassen noord of zuid of westgericht,  de tuin, het grote zwembad met voldoende ligstoelen en groot terras errond, maar ook binnen hebben we grote gemeenschappelijke ruimtes.

We eten zoveel mogelijk buiten, zowel smorgens als savonds – dat is altijd zo geweest! Dit hoort er ook een beetje bij als je op reis gaat!

En zeker nu we weten dat het virus zo goed als niet circuleert in buitenlucht zullen we des te meer buiten willen eten – misschien ook op iets frissere momenten..

Handgels staan overal in huis. Ook mandjes met desinfecterende middelen staan op verschillende plaatsen tot ieders beschikking!

Zo kun je zelf, indien je je er beter bijvoelt, net voor gebruik van een stoel of tafel, ook nog eens zelf extra met het produkt over je stoel en/of tafel gaan.

Iedere kamer heeft voldoende vensters zodat je ze goed kunt laten verluchten, wat belangrijk is in deze tijden.

Ook onze voordeur, ramen naar al onze terrassen toe – staan zo goed als altijd open – tenzij het weer het niet toelaat.

Het ontbijt gebeurt hier iedere morgen – al 15 jaar lang – aan aparte tafels. Wij hielden altijd al afstand tussen de tafels om jullie geen bedrukt gevoel te geven want waarom anders het nut om aparte tafeltjes op te maken.

En dan ons fameus ontbijtbuffet! Mijn bakker in huis moet zijn gang kunnen gaan en al zijn soortjes kunnen aanbieden, met voldoende afwisseling. Vandaar dat we jullie ook niet enkel een klein mandje op tafel willen zetten met wat brood en koekjes…

Voorlopig hebben we hiervoor een idee uitgewerkt – en je zult niks te kort komen – enkele aanpassingen maar we zullen ons aanbod even ruim kunnen aanbieden als voorheen.  Het ontbijt blijft hier het verschil maken en je zult het smak

En wat de table d’hôtes betreft .. 

We mogen voorlopig al terug tafels van 10 personen vormen.

Maar misschien voel je jezelf er beter bij apart te zitten. In deze tijden hebben we hier begrip voor.

Maar het blijft een punt dat de table d’hôtes heel belangrijk is voor velen, en dat je juist daarom voor deze formule van reizen kiest, dus zullen we er ook zodanig naar streven  dat deze avonden op een zo mooi mogelijke en aangename manier kunnen verlopen zodat we toch ergens het gevoel ‘van samen zijn’ kunnen beleven.

Ook alle parken en musea zijn terug open. En onze rustige regio, zal er ook voor zorgen dat je kunt genieten zonder angst voor de grote massa rond je! 

Op de avonden dat we niet koken, kunnen we een tafeltje reserveren in een restaurant naar jullie keuze! Of misschien blijf je op die avonden misschien ook liever hier en kan een tapasplankje Mambré met een lekker glaasje wijn voldoende zijn!

Wij hopen jullie hiermee een beetje gerust te stellen dat reizen in deze periodes zeker op een veilige en mooie manier kan. Overal zullen er wat aanpassingen nodig zijn, in ieder land. Een mondmasker zullen we best allen ter beschikking houden – want op sommige plaatsen zullen ze dit misschien nog aanraden of zou je je er zelf beter bij voelen.

Wij zullen er klaar voor zijn, jullie ook hopen we!!

Tot heel binnenkort in Maison Mambré!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*** In Maison Mambré heb je de keuze in het laagseizoen : 

Reservatie kamer met ontbijt  + optie  4 tables d’hôtes per week

 OFWEL

Reservatie arrangement : Mogelijkheid arrangement terroir, fiets- of wandelarrangement!

De all-in formules staan momenteel nog even in promotie om de laatste gaatjes te vullen! Profiteer er nog vlug van!

Arrangementen enkel geldig in laagseizoen!

Een arrangement biedt allerlei leuke extra’s aan! Ga deze vlug ontdekken onder de rubriek arrangementen.

Er is een wandel, een fiets of een terroir arrangement!

 

 

Please follow and like us: